• Zelfwerkend Patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons +32 492 67 47 74

Branddeuren voor particulieren en bedrijven


De aanwezigheid van brandwerende deuren verhoogt je overlevingskansen in geval van brand. Ze zorgen voor een brandvrije ruimte en bieden slachtoffers en hulpverleners een veilige ontsnappingsroute. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatie van brandwerende deuren in regio Mechelen en Antwerpen brengen wij eender welk project tot een goed einde.

De primaire functie van een branddeur is weerstand bieden bij brand. Toch betekent dat niet dat een brandwerende deur er daarom per se als een dikke, grijze deur van een gevangeniscel uit hoeft te zien. Vanwege de alsmaar stijgende vraag naar hoogkwalitatieve branddeuren voor woningen, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen en uitvoeringen. Ben jij een liefhebber van houten deuren of zie je liever metaal of glas? Misschien wil je wel een branddeur waarin er verschillende materialen verwerkt zijn? Bij ons is de keuze zo groot dat iedereen moeiteloos zijn smaak terugvindt. Van klassieke deuren in een eenvoudige kleur, zoals zwart of wit tot moderne deuren met een gedetailleerde afwerking, wij klaren de klus.

Wij plaatsen branddeuren in de regio van Antwerpen en Mechelen voor alle doeleinden. Naast brandwerende deuren voor woningen komen wij ook in actie voor branddeuren in bedrijfspanden en openbare gebouwen.

Wens je meer informatie over een brandwerende deur voor jouw privéwoning of bedrijfspand?


Brandwerende deuren voor bedrijven


Branddeuren redden levens. Maar heb je er al eens bij stilgestaan dat brandwerende deuren ook goed van pas komen met het oog op het redden van belangrijke informatie in bedrijfsgebouwen en openbare instellingen? In een kantoorgebouw, een school of een handelszaak worden er talloze waardevolle documenten bewaard. Het beschermen van je bedrijfsinboedel tegen brand garandeert het voortbestaan van je bedrijf en is daarom dan ook van cruciaal belang.

WVW@WorksForYou is expert in de plaatsing van industriële branddeuren in Antwerpen en Mechelen. Wij plaatsen brandwerende deuren in appartementsgebouwen, bedrijfspanden, winkels, openbare gebouwen, etc. Bij ons heb je de keuze uit branddeuren in verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen. Of je nu een brandwerende deur wilt in de uitvoering van een schuifdeur, een roldeur of een klapdeur voor jouw onderneming of kantoorgebouw, wij zorgen ervoor.

Niet enkel voor het plaatsen van jouw brandwerende deur(en) maar ook voor het periodiek onderhoud achteraf, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor een uitstekende service én na-service!

Bescherm jezelf, je familie en je bezittingen tegen brand en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Brandwerende deuren voor bedrijven

Brandwerende deuren in Antwerpen en/of Mechelen door WVWWorksForYou: Werkwijze


Heb je ervoor gekozen om de plaatsing van je branddeur in regio Antwerpen en/of Mechelen aan WVW@WorksForYou over te laten en ben je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij onze specialisten, onder toezicht van zaakvoerder Wesley Van Wolvelaer, onmiddellijk aan de slag.

Wens je er zelf bij te zijn wanneer wij jouw branddeur installeren of ben je liever niet thuis om geen hinder te ondervinden van de werkzaamheden? Wij werken op de momenten dat het voor jou past. Onze medewerkers houden steeds rekening met jouw persoonlijke wensen voor de professionele plaatsing van jouw brandwerende deur in regio Antwerpen en/of Mechelen. Van de plaatsing van één enkele brandwerende deur in een woning tot de installatie van tientallen deuren in een appartementencomplex of een bedrijfsgebouw, WVW@WorksForYou is jouw partner!

Zoek je naar een betrouwbare firma voor de plaatsing van je brandwerende deur(en) in regio Antwerpen of Mechelen? Vraag een offerte aan bij WVW@WorksForYou!